Άρης: Καθοριστική συζήτηση με Γκάμα

Την Τετάρτη (17/6) αναμένεται ο Άγγελος Χαριστέας να συνομιλήσει με τον Μπρούνο Γκάμα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης

Καθοριστική αναμένεται να είναι η αυριανή (17/6) ημέρα σε ό,τι αφορά στην ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Μπρούνο Γκάμα με την ΠΑΕ Άρης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα για να συζητήσουν το ζήτημα και από τη συζήτηση αυτή αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Το θέμα της παραμονής του Γκάμα στον Άρη αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους ανθρώπους της “κίτρινης” ΠΑΕ. Έτσι, μετά τη σημερινή (16/6) εξέλιξη με τον Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα, είναι το αμέσως επόμενο μεγάλο στοίχημα εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Μιας σεζόν, κατά την οποία είναι αμφίβολο αν ο σύλλογος θα είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές, λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών που έχει επιβάλει η FIFA, γεγονός που επιτάσσει να παραμείνουν όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη του έμψυχου δυναμικού της τρέχουσας σεζόν. Κι ο Γκάμα είναι ένα από αυτά.

Από πλευράς διοίκησης του Άρη έχει κατατεθεί βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον Πορτογάλο, σε σχέση με την πρώτη, προκειμένου να πει το “ναι” και να παραμείνει. Οι δύο πλευρές, λοιπόν, επ’ αυτής της πρότασης θα συζητήσουν αύριο, με τους διοικούντες τον Άρη να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως μετά τον Ματίγια και ο Γκάμα θα συμφωνήσει. Όσον αφορά στη διάρκεια του συμβολαίου, έχει συμφωνηθεί να είναι για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.