ΠΑΟΚ: Με καρέ απόντων στο ΟΑΚΑ

Εκτός αποστολής για το αυριανό (13/6) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ζαμπά και οι τραυματίες Μίσιτς και Αουγκούστο, καθώς, όμως, και ο Βέρνμπλουμ

Με τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες ταξιδεύει σήμερα (12/6) ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Ο Άμπελ Φερέιρα δεν έχει στη διάθεσή του τους ανέτοιμους Κρέσπο και Ζαμπά, καθώς και τους τραυματίες Μίσιτς και Ντόουγκλας, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Επιπλέον, όμως, ο τεχνικός του ” Δικέφαλου” δεν επέλεξε να πάρει μαζί του, για άλλη μία φορά, τον Βέρνμπλουμ.

Σε ό,τι αφορά στους πρώτους τέσσερις ήταν αναμενόμενο ότι θα γίνει έτσι. Οι Κρέσπο και Ζαμπά δεν είναι ακόμη σε θέση να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ οι Μίσιτς και Αουγκούστο είναι γνωστό ότι λόγω των τραυματισμών τους θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν. Για τον Βέρνμπλουμ, όμως, η επιλογή να μείνει εκτός, τη στιγμή που οι βασικοί αμυντικοί μέσοι επίσης απουσιάζουν, δείχνει ότι δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο -και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν αλλάξει αυτό ως το φινάλε της περιόδου.

Ο Φερέιρα ανακοίνωσε την “ασπρόμαυρη” αποστολή μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που έγινε στην Τούμπα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και τις στατικές φάσεις, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπόμ και Τζόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.