«Διπλό» από χρυσάφι η Λαμία, θηλιά στο λαιμό του Πανιώνιου

Η ομάδα της Φθιώτιδας επιβεβαίωσε την αγωνιστική της ανάκαμψη με το εκτός έδρας 1-0 επί των «κυανέρυθρων», που θα χρειαστούν μέγιστη υπέρβαση για να σωθούν.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επιβεβαίωσε την αγωνιστική της ανάκαμψη με το εκτός έδρας 1-0 επί των «κυανέρυθρων», που θα χρειαστούν μέγιστη υπέρβαση για να σωθούν.

Η αγωνιστική εκτόξευση της Λαμίας συνεχίστηκε και στη Νέα Σμύρνη, με το «τρίποντο» το οποίο κατέκτησε η ομάδα να διογκώνει το πρόβλημα, το οποίο ούτως ή άλλως αντιμετώπιζε ο Πανιώνιος.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 22 βαθμούς και το σημαντικότερο είναι πως με την φόρα που έχουν πάρει, δικαιούνται να «σημαδεύουν» και τα πλέι οφς, πέρα βεβαίως από τον βασικό τους στόχο που είναι η παραμονή.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς, χάνοντας ένα παιχνίδι από εκείνα που «έπρεπε» να πάρουν, στη μάχη για την σωτηρία. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει δρόμο μπροστά του, αλλά τα δεδομένα είναι ήδη οριακά γι’ αυτούς.

Αυτό αποδεικνύεται όχι μονάχα από τα αποτελέσματα, αλλά κι από την εικόνα τους στο γήπεδο. Η Λαμία ήταν πιεστική στο ξεκίνημα και μέχρι να καταλάβει ο Πανιώνιος τι είχε συμβεί, εκείνη κατάφερε να προηγηθεί με το Καραμάνο (11’).

Γρήγορα ωστόσο έμεινε με 10 παίκτες λόγω της φθηνής αποβολής του Μπεχαράνο μόλις στο 26’. Θα περίμενε κανείς πως η εξέλιξη αυτή θα έδινε έξτρα ώθηση στους γηπεδούχους, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Πίεσαν μεν, επιχειρώντας να πάρουν τον έλεγχο, όμως στην πραγματικότητα έγιναν ελάχιστα απειλητικοί, με το αποτέλεσμα εν τέλει να αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.