Δεν θυμάται τι πάει να πει ήττα…

 Προβληματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πιο εύστοχος στην επανάληψη και με πρωταγωνιστή τον Άκπομ (γκολ και ασίστ), ο ΠΑΟΚ, επικράτησε στη Ν. Σμύρνη του Πανιωνίου με σκορ 2-0 και συμπλήρωσε 50 ματς αήττητος.

 Προβληματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πιο εύστοχος στην επανάληψη και με πρωταγωνιστή τον Άκπομ (γκολ και ασίστ), ο ΠΑΟΚ, επικράτησε στη Ν. Σμύρνη του Πανιωνίου με σκορ 2-0 και συμπλήρωσε 50 ματς αήττητος. Πλέον κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ που κρατάει από το 1972 με 58 παιχνίδια ο Ολυμπιακός. Αυτή ήταν η 20η εκτός έδρας νίκη στα τελευταία 25 παιχνίδια (έχει και 5 ισοπαλίες) για την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΜΕΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με πολύ ενέργεια το παιχνίδι, προσπαθώντας να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και να καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα του δώσει την ευκαιρία να διαχειριστεί πιο ήρεμα τη συνέχεια του παιχνιδιού. 
Στο 10ο λεπτό η ομάδα του Φερέιρα απείλησε για πρώτη φορά. Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε για τον Ελ Καντουρί και ο Μαροκινός πάσαρε στον Άκπομ που σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μαλέρμπ. Στο 18 ο Μίσιτς πάσαρε στον Άκπομ και ο Άγγλος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σταυρόπουλο και πέρασε κόρνερ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Πανιώνιος ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά και στο 36΄απείλησε σοβαρά για πρώτη φορά με το διαγώνιο σουτ του Μασούρα που έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τρεις σημαντικές φάσεις.
 Στο 44΄ο Αουγκούστο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Μαλέρμπ σε ετοιμότητα απομάκρυνε τον κίνδυνο. Τρία λεπτά αργότερα το καλό σουτ του Αραμπούλι πέρασε άουτ και στην τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου, ο Γεωργιανός εκτέλεσε με εκπληκτικό τρόπο ένα φάουλ, αλλά ο Ζίβκοβιτς πραγματοποίησε φανταστική επέμβαση.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε την πρώτη αλλαγή με την έναρξη του 2ου μέρους, με τον Βιεϊρίνια να περνά στη θέση του τραυματία Ελ Καντουρί. 
Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο ο «δικέφαλος», να αιφνιδιάσει δηλαδή τον αντίπαλο του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, το κατάφερε με την έναρξη της επανάληψης. 

Στο 48ο λεπτό ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μίσιτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Άκπομ με κεφαλιά ψαράκι γύρισε εκπληκτικά στον αφύλακτο Ίγκνασον και ο Ισλανδός με ψύχραιμο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Από κει και περά η ομάδα του Φερέιρα ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στο 0-2 στο 62΄. Πάλι ο ΒιεΪρίνια εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπίσεσβαρ έκανε το γύρισμα από αριστερά εντός περιοχής στο δεύτερο δοκάρι, ο Κρέπο έπιασε την κεφαλιά πάσα για τον Άκπομ που από κοντά πέτυχε ίσως το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία λίγο αργότερα να μειώσει το σκορ και να μπει στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά ο Ζίβκοβιτς πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια στο τετ α τετ με τον Αραμπούλι. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τον Πανιώνιο μετά από αυτές με ΑΕΚ και Βόλο. Μοναδικό μελανό σημείο στη νίκη του ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Μασούρας, Οικονομίδης, Κόρμπος, Παπανικολάου (68΄ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης, Αραμπούλι (82΄ Δούμτσιος)
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μίσιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (72΄ Μαουρίσιο), Λημνιός (81΄Πέλκας), Ελ Καντουρί (46΄Βιεϊρίνια), Άκπομ
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.