Πρόκριση στα πέναλτι για τη Λάτσιο

Τον... αποκλεισμό με τα μάτια της είδε η ομάδα της Ρώμης, που ισοφάρισε τη Σιένα στο 95΄ (1-1) και την απέκλεισε στα πέναλτι (4-1), από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Τον… αποκλεισμό με τα μάτια της είδε η ομάδα της Ρώμης, που ισοφάρισε τη Σιένα στο 95΄ (1-1) και την απέκλεισε στα πέναλτι (4-1), από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το ντεμπούτο του τεχνικού Μπέπε Ιατσίνι στην ομάδα της Τοσκάνης δεν στέφθηκε με επιτυχία, με τη Σιένα να κρατά τη νίκη-πρόκριση στο «Ολίμπικο» ως το 95΄, αλλά τελικά να μην καταφέρνει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Σιένα προηγήθηκε με αυτογκόλ του Τσάνα στο 56΄, με τον Τσιάνι στο 95΄ να ισοφαρίζει για τους «λατσιάλι» και να στέλνει τη διαδικασία στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η αναμέτρηση στα πέναλτι εκεί που οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με 4-1.

Μάουρι, Λεντέσμα, Φλοκάρι, Κόζακ ήταν οι σκόρερ της Λάτσιο του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, στα πέναλτι, ενώ για τη Σιένα έκανε το 1-1 ο Μπελμόντε, με τους Βεργκάσολα και Λαρόντο ν΄ αστοχούν στη συνέχεια απέναντι στον πρωταγωνιστή-γκολκίπερ Καρίσο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάτσιο: Καρίσο, Ντιακιτέ (82΄ Ρότσι), Τσάνα, Τσιανί, Καβάντα, Μπρόκι (62΄ Μάουρι), Χερνάνες, Ονάτσι (62΄ Λεντέσμα), Λούλιτς, Φλοκάρι, Κόζακ.
Σιένα: Φαρέλι, Κοντίνι, Νέτο, Πάτσι, Μπελμόντε, Βαλιάνι (71΄ Μπολζόνι), Βεργκάσολα, Ντελ Γκρόσο, Ντ΄ Αγκοστίνο, Μπογκντάνι (54΄ Λαρόντο), Ρετζινάλδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.