Ντε Λαουρέντις:”Ταιριάζει στον Αντσελότι ο Ροντρίγκες”

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί το νούμερο ένα στόχο της Νάπολι σύμφωνα με τον πρόεδρο των ''παρτενοπέι'' Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.Ο σύλλογος σχεδιάζει να έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Κολομβιανού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί το νούμερο ένα στόχο της Νάπολι σύμφωνα με τον πρόεδρο των ”παρτενοπέι” Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.Ο σύλλογος σχεδιάζει να έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Κολομβιανού. 

Το μέλλον του Ροντρίγκες είναι αβέβαιο καθώς μετά τον διετή δανεισμό στο Μόναχο από τη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ζιντάν.

Η Νάπολι φαίνεται να κερδίζει τη μάζη από τις Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επίσης έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο ποδοφαιριστή.

‘Χρειαζόμαστε δύο φουλ μπακ και ένα επιθετικό, πάντα το έλεγα”‘ δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και συνέχισε λέγοντας ”Ο Ροντρίγκες ταιριάζει στον Κάρλο Αντσελότι”.

”Δεν ξέρω αν καλύπτει τις ανάγκες μας 100% αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την αξία του. Αν ο Αντσελότι τον θέλει, είναι γιατί γνωρίζει πόσο χρήσιμος μπορεί να γίνει, ακόμα και αν είναι ακριβός, πάμε να τον αγοράσουμε.”

Ο Ντε Λαουρέντις ειπε πως θα έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Χόρχε Μέντες και αν δεν έρθουν σε συμφωνία έχει εναλλακτική.

”Αν δεν συμφωνήσουμε, τότε θα μιλήσουμε με τον Μίνο Ραϊόλα για τον Λοσάνο της PSV. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους πάρουμε και τους δύο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.