H Μίλαν προσγείωσε τη Σασουόλο (video)

Την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου οι «Ροσονέρι» κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες στη Serie A ύστερα από ένα μήνα επικρατώντας με 4-1 της έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, με τον Γκατούζο να παίρνει ανάσα.

Η Μίλαν ταξίδεψε στη Ρέτζιο Εμίλια έχοντας την…υποχρέωση να νικήσει, κάτι που δεν είχε καταφέρει από την τελευταία ημέρα του καλοκαίριου, όταν και είχε επιβληθεί με 2-1 της Ρόμα. Η ομάδα του Γκατούζο είδε τον Σούσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 4’ και τον Λιρόλα να απομακρύνει προ της γραμμής στο 25’ το πλασέ του Κεσιέ.

Ο Ντι Φραντσέσκο δεν ευτύχησε να σκοράρει στις δύο δικές του μεγάλες ευκαιρίες στο 31’ και στο 34’ –στην πρώτη ελέω Ντοναρούμα, στη δεύτερη ελέω Αμπάτε- με αποτέλεσμα η Σασουόλο να «τιμωρηθεί» στη συνέχεια. 

Στο 39’ ο Κεσιέ έκλεψε μεταξύ της μεγάλης περιοχής της Μίλαν και της σέντρας, κουβάλησε την μπάλα ανενόχλητος κι εκτέλεσε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής τον Κοσίλι για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο μίλησαν οι Ισπανοί των Μιλανέζων, σε πρώτο χρόνο ο Σούσο στο 50’ με περίφημο σουτ –είχε να βρει δίχτυα περισσότερα από 1700 λεπτά στο πρωτάθλημα- και σε δεύτερο ο Καστιγέχο στο 60’ δίνοντας προβάδισμα τριών γκολ στους φιλοξενούμενους. 

Στο 68’ μία από τις αλλαγές του Ντε Τζέρμπι, ο Τζούριτσιτς μείωσε σε 1-3, ωστόσο τον
τελευταίο λόγο είχε ο Σούσο, ο οποίος στο τέλος του παιχνιδιού με δυνατό σουτ και πάλι εκτός μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-4, στέλνοντας τη Μίλαν στους 9 βαθμούς –έχει ένα ματς λιγότερο, εκείνο της πρεμιέρας με την Τζένοα- κι αφήνοντας τη Σασουόλο στους 13. 

Mapei Stadium, Σασουόλο, Ιταλία

Διαιτητής: Πιέρο Τζακομέλι
Κίτρινες κάρτες: 70’ Ροζέριο – 18’ Μπίλια 

Σασουόλο (4-3-3): Κονσίλι –  Λιρόλα, Μάρλον, Φεράρι, Ροζέριο –  Μπουραμπιά (58’ Τζούριτσιτς), Λοκατέλι, Σένσι –  Μπεράρντι (75’ Μπαμπακάρ), Μπόατενγκ, Ντε Φραντσέσκο (57’ Μπογκά)

Προπονητής: Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι

Μίλαν (4-3-3): Τ. Ντοναρούμα –  Αμπάτε (90’ Καλάμπρια), Μουζάκιο, Ρομανιόλι (αρχ.), Ροδρίγες –  Κεσιέ, Μπίλια, Μποναβεντούρα – Σούσο, Τσαλχάνογλου (77’ Λαξάλτ), Καστιγέχο (72’ Κουτρόνε)

Προπονητής: Τζενάρο Γκατούζο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.