Θα προχωρήσει για τον Εντουάρ η Νάπολι

Η διοίκηση της Νάπολι φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Οντσόν Εντουάρ από τη Σέλτικ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν.
Δημοσίευση: 17/09/2019 - 08:28
Η διοίκηση της Νάπολι φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Οντσόν Εντουάρ από τη Σέλτικ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Ο Γάλλος επιθετικός μετράει ήδη έξι γκολ με τη φανέλα της σκωτσέζικης ομάδας και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή της προς την πλευρά του τις τελευταίες ημέρες, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει καλή άποψη για την αγωνιστική του αξία. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Daily Mail”, οι “παρτενοπέι” φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Εντουάρ, ελπίζοντας πως θα κάμψουν τις αντιρρήσεις της διοίκηση της Σέλτικ, η οποία εμφανίζεται απρόθυμη σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση του παίκτη.