Λυτρώθηκε στο τέλος η Μπολόνια! (video)

Το σύνολο του Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχασε πολλές ευκαιρίες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπαλ, για να πάρει τη νίκη με 1-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στο γκολ του Σοριάνο.

Πρώτη νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα για την Μπολόνια, η οποία ήταν πολύ ανώτερη της Σπαλ, αλλά έπρεπε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να συναντηθεί με το τρίποντο της νίκης, χάρη στο γκολ του Σοριάνο στο 90+3′. 

Η Μπολόνια έχοντας τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς κανονικά στον πάγκο της -συνεχίζει τη θεραπεία του κατά της λευχαιμίας- μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας σε καλή βραδιά τους Ντέστρο, Ορσολίνι και Σανσόνε. Στο 13′ είχε σπουδαία ευκαιρία, αλλά πάνω στη γραμμή ο Βίκαρι απομάκρυνε την μπάλα μετά την κεφαλιά του Ντέστρο, ενώ ο Μπερίσα στο 25′ είχε την απάντηση στο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Πόλι.

Από το 25′ έως και το 35′ η Σπαλ κράτησε μπάλα, έγινε πιο δραστήρια, στηρίχθηκε στις διεισδύσεις του Ντ’ Αλεσάντρο, δίχως πάντως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση, με τους Ροσομπλού να ολοκληρώνουν καλύτερα το πρώτο ημίχρονο, έχοντας χαμένο τετ α τετ του Ορσολίνι στο 39′. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ακόμη πιο εμφανής, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, έχοντας και οριζόντιο δοκάρι με τον Σοριάνο προ κενής εστίας στο 67′, ο Μπερίσα είχε απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Μιχάιλοβιτς, ωστόσο στο 90+4′ ο Ορσολίνι σέντρα κι ο Σοριάνο με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αλβανό γκολκίπερ για να δώσει την πρώτη νίκη στη σεζόν στην ομάδα του.

Serie A, 2η αγωνιστική

Μπολόνια-Σπαλ 1-0

«Ρενάτο Νταλ’ Άρα», Μπολόνια

Διαιτητής: Μάρκο ντι Μπέλο

Κίτρινες κάρτες: Ντανίλο 39’, Μεδέλ 60’, Σανταντέρ 90’ – Μισιρόλι 50’, Ίγκορ 61’
Κόκκινες κάρτες: –

Μπολόνια (4-3-3): Σκορούπσκι – Τομιγιάσου, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Ντάικς – Μεδέλ (81’ Παλάσιο), Πόλι (αρχ.) (71’ Τζεμαίλι), Σοριάνο – Ορσολίνι, Ντέστρο (63’ Σανταντέρ), Σανσόνε

Προπονητής: Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Σπαλ (3-5-2): Μπερίσα – Τσιόνεκ, Βίκαρι, Φελίπε (αρχ.) – Ντ’ Αλεσάντρο, Βαλότι (64’ Βαλντιφιόρι), Μισιρόλι, Κούρτιτς, Ίγκορ (83’ Τόμοβιτς) – Πετάνια, Ντι Φραντσέσκο (81’ Φλόκαρι)

Προπονητής: Λεονάρντο Σέμπλιτσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.