Μέσι: «Δεν είμαι απολύτως έτοιμος»

Ανέτοιμος είναι ακόμα ο Λιονέλ Μέσι, ξεκαθαρίζοντας πως βελτιώνεται σταδιακά και πως σύντομα θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ανέτοιμος είναι ακόμα ο Λιονέλ Μέσι, ξεκαθαρίζοντας πως βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και πως σύντομα θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φάνηκε να μη βιάζεται να επιστρέψει στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας, καθώς όπως τόνισε θέλει να γίνει σωστά η επάνοδός του σε αυτό το επίπεδο.

Αρχικά, ο Μέσι τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του: «Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία, στην οποία ξέρουμε πως όσο περνούν τα παιχνίδια, θα γίνομαι καλύτερος. Έχουμε βάλει στόχο σε δέκα παιχνίδια να επιστρέψω στο φυσιολογικό μου επίπεδο. Βελτιώνομαι σταδιακά. Όλα πηγαίνουν όπως τα έχουμε προγραμματίσει και νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο. Δεν είμαι ακόμα 100%, όμως σιγά-σιγά θα φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα» υπογράμμισε: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αλλά ασχολούμαι με αυτά μόλις φτάνω κοντά τους. Δεν είναι για το βραβείο, αλλά είναι ωραίο να είσαι και εσύ σε αυτό το γκρουπ. Το παγκόσμιο κύπελλο έρχεται σύντομα. Όμως προηγούνται δύσκολοι αγώνες με τη Μπαρτσελόνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League, ενώ υπάρχουν και οι αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.