Στους δύο, τρίτος… χωρεί

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-1 της Σεβίλης με ανατροπή και έπιασε τις δύο ομάδες της Μαδρίτης στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-1 της Σεβίλης με ανατροπή και έπιασε τις δύο ομάδες της Μαδρίτης στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους «μπλαουγκράνα» στη βροχερή Ανδαλουσία, αλλά ο Λιονέλ Μέσι αυτή τη φορά πήρε την ομάδα του απ’ το χέρι και την οδήγησε στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 15′ με τον Μορένο, αλλά ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου φρόντισε να έρθουν τα πάνω-κάτω πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 34′ ο Μέσι έδωσε την ασίστ στον Σάντσες για το 1-1, ενώ στο 44′ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Ο Αργεντίνος «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 56′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φάμπρεγας που πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 88′.

Η Σοσιεδάδ έχασε κι άλλο έδαφος στη «μάχη» για έξοδο στην Ευρώπη, μένοντας στο 0-0 με τη Λεβάντε στο Σαν Σεμπαστιάν, ενώ Βαγιαδολίδ και Έλτσε αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες, αλλά με 2-2. Κόρο (34′) και Ντελ Μοράλ (66′) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, με τη Βαγιαδολίδ να γλιτώνει τα χειρότερα χάρη σε δύο γκολ του Οσόριο στο φινάλε (71′, 78′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.