Κασίγιας: “Βαρέθηκα…”

Στη Ρεάλ σκοπεύει να παραμείνει ο Ικερ Κασίγιας, παρά τις εντεινόμενες φήμες περί αποχώρησής του από το «Μπερναμπέου». Ο Ισπανός τερματοφύλακας που φέτος έχει αγωνιστεί μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο Ισπανίας, φέρεται να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Αρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη Ρεάλ σκοπεύει να παραμείνει ο Ικερ Κασίγιας, παρά τις εντεινόμενες φήμες περί αποχώρησής του από το «Μπερναμπέου». Ο  Ισπανός τερματοφύλακας που φέτος έχει αγωνιστεί μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο Ισπανίας, φέρεται να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Αρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.
 
«Ναι, φυσικά και βλέπω τον εαυτό μου στη Ρεάλ και την επόμενη σεζόν. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να πρετοιμάζομαι όσο πιο καλά γίνεται», υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα «AS».
 
«Είναι βαρετό να μιλάω συνέχεια για το μέλλον μου. Ο κόσμος πρέπει να απολαμβάνει την παρουσία των παικτών στην ομάδα του σε κάθε αγώνα και σε κάθε διοργάνωση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.