Νίκη για τη βαρετή και τυχερή Μπαρτσελόνα

Μόνο το ρεκόρ των 28 σερί αγώνων χωρίς ήττα (ισοφαρίστηκε η επίδοση του Γκουαρντιόλα) μπορεί να κρατήσει η Μπαρτσελόνα από τη νίκη της με 2-0 επί της Λεβάντε.

Μόνο το ρεκόρ των 28 σερί αγώνων χωρίς ήττα (ισοφαρίστηκε η επίδοση του Γκουαρντιόλα) μπορεί να κρατήσει η Μπαρτσελόνα από τη νίκη της με 2-0 επί της Λεβάντε.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας ήταν βαρετή, κακή και κινδύνεψε σοβαρά από την ομάδα της Βαλένθια, με την τελευταία μάλιστα να έχει και δοκάρι στο 39′ με τον Μοράλες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20′ μετά από σέντρα του Αλμπα και αυτογκόλ του Ναβάρο. Από το 30′ μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου η άμυνα της Μπάρτσα πέρασε εφιαλτικές στιγμές και καθαρά από τύχη δεν δέχθηκε γκολ.

Το δεύτερο μέρος ήταν για κλάματα. Δυο ευκαιρίες είχε όλες κι όλες και το γκολ του Σουάρες στο 92′, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα (ήταν μόνος δίπλα του ο Νεϊμάρ, αλλά δεν του έδωσε την μπάλα) μετά από εξαιρετική πάσα του Μέσι και ενώ όλη η Λεβάντε είχε βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει. Αυτό ήταν το 20′ φετινό γκολ του Ουρουγουανού στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.