Φεκίρ: “Δεν είχα πρόβλημα στο γόνατο”

Ο Ναμπίλ Φεκίρ ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο, όταν το 2018 βρέθηκε κοντά στη Λίβερπουλ, όμως η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Δημοσίευση: 10/09/2019 - 10:41
Ο Ναμπίλ Φεκίρ ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο, όταν το 2018 βρέθηκε κοντά στη Λίβερπουλ, όμως η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις υπογράμμισε πως είναι ψέματα τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περί προβλήματος τραυματισμού, το οποίο ανακαλύφθηκε στις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες είχε υποβληθεί από τους “κόκκινους”. Η Λίβερπουλ είχε συμφωνήσει με τη Λιόν για την απόκτηση του παίκτη έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών, όμως μετά τις ιατρικές εξετάσεις, η μετεγγραφή “ναυάγησε”. 

Χαρακτηριστικά, ο Φεκίρ δήλωσε: “Ειπώθηκαν πολλά ψέματα τα οποία με επηρέασαν. Με πείραξαν και εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό συμβαίνει όταν αντιλαμβάνεσαι πως έχουν ειπωθεί ψέματα και γνωρίζεις πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Δεν είναι αλήθεια τίποτα απ' όλα αυτά που είπαν για το γόνατό μου. Μια χαρά είναι το πόδι μου. Είχα κάνει ιατρικά τεστ και στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και ούτε καν είχαν αναφέρει οτιδήποτε για το γόνατο. Αν δεν ήταν καλά το γόνατο θα είχε κάνει τόσο μεγάλη προσφορά ο Ολάς στη Λυών για να με κρατήσει;”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για ό,τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι; Μα τω Θεώ ούτε εγώ δεν την ξέρω! Κι εγώ θέλω να την ακούσω! Έκανα τα ιατρικά τεστ και ξαφνικά η Λίβερπουλ αποφάσισε να μη με αγοράσει. Έπρεπε μάλλον να βρεθεί μια δικαιολογία και τη βρήκαν στο γόνατό μου”.