Το έσωσε στο τέλος η Λεβάντε

Με δύο γκολ από το 80' μέχρι το 85', η Λεβάντε απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ντεπορτίβο, που δείχνει ανήμπορη να παραμείνει στην κατηγορία.

Με δύο γκολ από το 80′ μέχρι το 85′, η Λεβάντε απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ντεπορτίβο, που δείχνει ανήμπορη να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Ντεπορτίβο είχε μια ιδανική ευκαιρία να σημειώσει την πρώτη της νίκη μετά από τις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς προηγήθηκε επί της Λεβάντε στο 19′ με τον Λοπες και παρά την αποβολή του Μπόρχες, διπλασίασε τα τέρματά της πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Αντόνε.

Το μόνο που χρειαζόταν είναι να παίξει σωστή και έξυπνη άμυνα για 45′.

 Και η αλήθεια είnαι ότι τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι και δέκα λεπτά πριν τη λήξη, όπου η κούραση των παιχτών, νίκησε τη θέληση τους. Στο 80′ ο Λόπεζ της Λεβάντε μείωσε σε 2-1 και πριν καν το καταλάβουν οι γηπεδούχοι, ο ίδιος 4′ αργότερα ισοφάρισε σε 2-2 εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες της Ντεπορτίβο για το τρίποντο.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Κορούνια είχε την ευκαιρία με νίκη να περάσει τη Λεβάντε και να την βάλει εκείνη σε περιπέτειες για την παραμονή της, τελικά παρέμεινε εκείνη στη ζώνη του υποβιβασμού με 17 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στους 19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.