Δεν εγκαταλείπει η Σέλτικ για τον Σαμαρά

Η διοίκηση της Σέλτικ εντείνει τις προσπάθειες για την παραμονή του Γιώργου Σαμαρά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 15:13

Η διοίκηση της Σέλτικ εντείνει τις προσπάθειες για την παραμονή του Γιώργου Σαμαρά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας επιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Νιλ Λένον τόνισε πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι Σκωτσέζοι θέλουν να εξετάσουν την επόμενη ημέρα, σε περίπτωση αποχώρησης του Έλληνας παίκτη. Ο τεχνικός των «καθολικών» φέρεται ήδη να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών για την επιθετική γραμμή, σε περίπτωση αποχώρησης του Γκέκα.

Ο προπονητής της Σέλτικ τόνισε για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή: «Ο Γιώργος επιστρέφει στη Γλασκόβη την Τρίτη και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια απάντηση μέχρι τότε. Αυτό θα καθορίσει πώς θα πάει το υπόλοιπο του μήνα. Του έχουμε δώσει χρόνο, αλλά ήταν εξαιρετικός υπηρέτης. Ήταν δύσκολοι μήνες για αυτόν. Είχε μια ευκαιρία να πάει σπίτι τώρα, να καθαρίσει το κεφάλι του και να πάρει μια απόφαση».