Τουρέ: «Δεν είδα τον Ανικέμπε»

Στο λάθος που έκανε και το οποίο στέρησε από τη Λίβερπουλ τη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ, αναφέρθηκε ο Κόλο Τουρέ.
Δημοσίευση: 03/02/2014 - 11:56

Στο λάθος που έκανε και το οποίο στέρησε από τη Λίβερπουλ τη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ, αναφέρθηκε ο Κόλο Τουρέ. Ο Ιβοριανός αμυντικός τόνισε πως έπρεπε να πασάρει στον Αλί Σισοκό και υπογράμμισε πως είναι απογοητευμένος με την εμφάνισή του.

Χαρακτηριστικά, ο Τουρέ τόνισε αρχικά: «Έκανα λάθος πάσα. Έπρεπε να δώσω την μπάλα σε έναν από τους συμπαίκτες μου, αντί για αυτό την έδωσα κατευθείαν στον αντίπαλο επιθετικό. Δεν είδα τον Ανικέμπε. Έπρεπε να πασάρω στον Αλί Σισοκό. Δεν ξαφνιάστηκα που με τροφοδοτήθηκα από τον Σιμόν Μινιολέ, διότι έτσι παίζουμε. Δεν ξέρω γιατί έδωσα εκεί την μπάλα, ήταν τρελό. Είμαι απογοητευμένος για εμένα και την ομάδα μου. Είναι δύσκολο να το αποδεχθεί κάποιος, ειδικά εγώ, διότι παίξαμε καλά».

Στη συνέχεια, ο Ιβοριανός αμυντικός συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να σας πως τι συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά ο προπονητής μας ξέρει πόσο απογοητευμένος είμαι. Η πάσα μου έφερε την ομάδα σε δύσκολη κατάσταση. Είναι σημαντικό όταν κάνεις λάθη να επανακάμπτεις και να παίζεις καλύτερα. Έχω κάνει αρκετά λάθη στη ζωή μου και κάθε μέρα μαθαίνω. Θα μάθω και από αυτό».