«Να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες»

Να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Σάντερλαντ θέλει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος τόνισε πως πλέον έχει προσαρμοστεί.
Δημοσίευση: 27/01/2014 - 12:44

Να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Σάντερλαντ θέλει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος τόνισε πως πλέον έχει προσαρμοστεί. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και πως προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμος, όταν τον χρειαστεί ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Αρχικά, ο Μαυρίας τόνισε: «Τα γκολ είναι σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μου και θέλω να σκοράρω, όπως και να δίνω ασίστ, για να προοδεύσω σε αυτή την ομάδα. Προσπαθώ όχι μόνο στους αγώνες, αλλά καθημερινά στις προπονήσεις να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία όταν θα έρθει. Έχω πλέον προσαρμοστεί και στόχος μου είναι τώρα να έχω περισσότερες συμμετοχές»».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε: «Μου ήρθε η μπάλα ξαφνικά και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να σκοράρω. Δεν ήταν δύσκολο για μένα. Είδα την απέναντι γωνία και προσπάθησα να σημαδέψω. Χάρηκα πολύ για το γκολ κι επειδή βοήθησα την ομάδα μου να πάρει την πρόκριση».