Ανακοινώθηκε ο Μάτα από τη Γιουνάιτεντ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα είναι ο Χουάν Μάτα, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου (25/1).

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα είναι ο Χουάν Μάτα, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου (25/1).

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη μεταγραφή να κοστίζει στους «κόκκινους διαβόλους» το ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου 37,1 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μάτα έχει 32 συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας, ενώ από το 2011 που έφυγε από τη Βαλένθια αγωνίστηκε με την Τσέλσι 135 φορές, σημειώνοντας 32 γκολ. Ο 25χρονος σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί δύο φορές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με τους Λονδρέζους, επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουνάιτεντ τόνισε μεταξύ των άλλων: «Πέρασα ωραία χρόνια στην Τσέλσι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της νέας εποχής της Μάντσεστερ. Είναι το τέλειο μέρος για εμένα και είμαι ευχαριστημένος για τη νέα πρόκληση. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να έχει επιτυχημένη συνέχεια ο σύλλογος».

Από την πλευρά του ο προπονητής Ντέιβιντ Μόγιες σχολίασε: «Ο Μάτα είναι από τους κορυφαίους πλέι-μέικερ στην Αγγλία και γενικότερα. Ήταν κομβικός στις πρόσφατες επιτυχίες της Τσέλσι με 28 ασίστ και 32 γκολ σε δύο σεζόν. Είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στην ομάδα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Πάντα έπαιζε καλά εναντίον μας, αλλά τώρα θα φορά την κόκκινη φανέλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.