Γκέλα για την εν δυνάμει πρώτη Σίτι

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο «Έμιρεϊτς», δεν επιβεβαίωσε, όμως, τον άκρατο φαβοριτισμό της μένοντας στην ισοπαλία 1-1 με την Άρσεναλ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο «Έμιρεϊτς», δεν επιβεβαίωσε, όμως, τον άκρατο φαβοριτισμό της μένοντας στην ισοπαλία 1-1 με την Άρσεναλ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τους γηπεδούχους του Αρσέν Βενγκέρ να προέρχονται από κακές εμφανίσεις και τους «πολίτες» από το θρίαμβο στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Γιουνάιτεντ, προφανές φαβορί στο ζευγάρι του Λονδίνου ήταν, πριν το ματς, οι φιλοξενούμενοι.

Προηγήθηκαν οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι με τον Σίλβα στο 18΄, μετά από ωραίο σουτ του Ντζέκο το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του Σέζνι, να σκοράρει με κοντινό πλασέ, όμως ο Φλαμινί στο 53΄ ισοφάρισε το ματς κι έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 12΄ η Άρσεναλ ζήτησε πέναλτι σε φάση που ενεπλάκησαν Ροσίτσκι και Ζαμπαλέτα, ενώ στο 22΄ υπήρξε ακυρωθέν γκολ για τους «κανονιέρηδες» του Φλαμινί. Φάσεις, στο δεύτερο μέρος, ειδικά υπήρξαν και για τις δύο ομάδες ώστε να σημειώσουν το γκολ της νίκης, καμία, πάντως, δεν μπόρεσε να φτάσει σ΄ αυτό.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Σίτι έφτασε στους 67 βαθμούς σε 30 παιχνίδια, στο -1 από τη Λίβερπουλ των 31 αγώνων και στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι που έχει 32. Επομένως, οι «πολίτες» αν πάρουν τα εξ αναβολής ματς που οφείλουν θα είναι και πρώτοι στη βαθμολογία.

Η Άρσεναλ, σε 32 αναμετρήσεις, έφτασε τους 64 βαθμούς και είναι τέταρτη στο +7 από την Έβερτον η οποία έχει δύο λιγότερες! Το τέρμα, πάντως, του Φλαμινί σημειολογικά είναι σημαντικό για την Άρσεναλ μια και είναι το 1000ό εντός έδρας στην Πρέμιερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Φλαμινί, Καθόρλα, Ροσίτσκι, Ποντόλσκι (79΄ Τσάμπερλεϊν), Ζιρού (85΄ Σανογκό)
Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Γιάγια Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας (64΄ Μίλνερ), Σίλβα, Νασρί (81΄ Γκαρθία), Ντζέκο (85΄ Νεγκρέδο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.