Μάντσεστερ Γ.-Άρσεναλ 0-1: Έσπασε την “κατάρα” με Ομπαμεγιάνγκ (vid)

Τέλος στο αρνητικό σερί που "έτρεχε" στο "Ολντ Τράφορντ" έβαλε η Άρσεναλ, καθώς με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 14 χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος.

Τέλος στο αρνητικό σερί που “έτρεχε” στο “Ολντ Τράφορντ” έβαλε η Άρσεναλ, καθώς με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 14 χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος.

Οι “κανονιέρηδες” είχαν να κερδίσουν στο “Θέατρο των ονείρων” από το 2006 ή αν θέλετε 5.159 ημέρες πριν, όσον αφορά παιχνίδι της Premier League. Οι παραδόσεις, όμως, είναι για να σπάνε και η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, έστω και καθυστερημένα, τα κατάφερε.

Η Άρσεναλ ήταν συνολικά καλύτερη από τους γηπεδούχους, δημιούργησε ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Γουίλιαν στο 39′ και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μισή ώρα αργότερα. Ο Πογκμπά ανέτρεψε τον Μπεγερίν μέσα στην περιοχή και ο Ομπαμεγιάνγκ σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα.

Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έψαξαν αντίδραση, όμως με εξαίρεση το δοκάρι του Φαν Ντε Μπέεκ, που ήρθε μετά από… καραμπόλες στο 85′, δεν απείλησε ουσιαστικά τους Λονδρέζους και μοιραία γνώρισαν την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την Άρσεναλ ήταν η πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι και τέταρτη συνολικά, που την φέρνει στους 12 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Φερνάντες (75′ Φαν Ντε Μπέεκ), Φρεντ (62′ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (75′ Καβάνι), Λίντελοφ, Μαγουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Ράσφορντ, Σο, Γουάν-Μπισάκα.

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Λένο, Ομπαμεγιάνγκ (87′ Μουστάφι), Μπεγερίν, Ελνένι, Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Λακαζέτ (76′ Ενκέτια), Σάκα, Τόμας, Τίρνεϊ, Γουίλιαν (86′ Μέιτλαντ-Νάιλς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.