Πρίγιοβιτς: Πρωταθλητής και τα κρίσιμα γκολ, δικά του… (pics & vids)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα η Western United στην τρίτη της -μόλις- σεζόν στην Α’ Κατηγορία της Αυστραλίας

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στο παλμαρέ του. Είναι Πρωταθλητής Αυστραλίας με τη Western United, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας που τερμάτισε πρώτη καθώς επικράτησε στον τελικό της Melbourne City με 2-0. 

Ο Πρίγιοβιτς συνέβαλε τα μέγιστα για να πάρει το Πρωτάθλημα η Western United, στην τρίτη -μόλις- σεζόν της στην Α’ Κατηγορία της Αυσταλίας.

Ο Πρίγιοβιτς με 13 γκολ αναδείχτηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και μάλιστα τα καθοριστικά γκολ, στην τελική ευθεία, είχαν τη δική του υπογραφή.

Αρχικά, στην ημιτελική φάση και στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Melbourne Victory, στη νίκη με 4-1 που έδωσε και το εισιτήριο για τον τελικό, πέτυχε δύο γκολ. 

Στον τελικό, στη νίκη με 2-0 επί της Melbourne City πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ του τελικού (στο 30ό έκανε το 2-0) ενώ είχε συμμετοχή και στο 1-0, στο 2ο λεπτό. 

Η φάση του 1-0

Η φάση του 2-0

Ο Πρίγιοβιτς σκόραρε 13 γκολ σε 27 συμμετοχές και ήταν η τρίτη πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, με πρώτη να είναι πάντα αυτή με τον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2017-2018, όταν είχε πετύχει 19 γκολ σε 27 παιχνίδια Πρωταθλήματος. Συνολικά, ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ, σε 86 παιχνίδια, είχε πετύχει 55 γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς αναδείχτηκε ο “παίκτης του τελικού”. Η Western United στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter έχει φωτογραφία του Πρίγιοβιτς να πανηγυρίζει την επιτυχία.

Μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Είναι πολύ όμορφο, τα ατομικά βραβεία είναι σημαντικά αλλά τα κατακτούμε ως ομάδα”.

Πρόσθεσε: “Όταν ήρθα στην αρχή ο προπονητής (σ.σ.: Ο Τζον Αλοϊζι) μου είπε ότι οι τελικοί είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θα έπρεπε να είμαι έτοιμος για αυτό. Ήμασταν σίγουροι ότι στον τελικό θα κερδίζαμε. Κάναμε φανταστική δουλειά σήμερα (σ.σ.: το Σάββατο, τη μέρα του τελικού) και νομίζω ότι ο καθένας στο γήπεδο συμφωνεί ότι αξίζαμε ολοκληρωτικά τη νίκη”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.