«Χτύπησε» στα 27΄΄ ο Ζλάταν

Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, πήρε την πρώτη της νίκη στο γαλλικό Σαμπιονά, επικρατώντας με 2-1 στο «Γκραντ Σταντ» της Λιλ για την τέταρτη αγωνιστική.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, πήρε την πρώτη της νίκη στο γαλλικό Σαμπιονά, επικρατώντας με 2-1 στο «Γκραντ Σταντ» της Λιλ για την τέταρτη αγωνιστική.

Απόντος του τιμωρημένου Λαβέτσι ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε για τέταρτη σερί φορά, σε παιχνίδι πρωταθλήματος, διαφορετική τριάδα επιθετικών στο 4-3-3 που εφαρμόζει.

Ξανά όχι αναφορικά μόνο με πρόσωπα, αλλά και με θέσεις. Έτσι απέναντι στη Λιλ τοποθέτησε δεξί εξτρέμ τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αριστερό τον Μενές και κεντρικό επιθετικό τον Παστόρε.

Ωστόσο αυτή τη φορά το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, με τον Σουηδό επιθετικό να «καθαρίζει» για την Παρί με δύο προσωπικά του γκολ. Ο Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 27ο δευτερόλεπτο, σημειώνοντας το γρηγορότερο γκολ της φετινής Λιγκ 1, ενώ οι «λιλουά» αντέδρασαν με την ισοφάριση του Σεντζού στο 12΄, μετά από ασίστ του δαιμόνιου Παγιέ.

Στο 0-1 το ρόλο του ασίστμαν ανέλαβε ο Μενές, στο 1-2 για τους Παριζιάνους, όμως, ο Παστόρε έστρωσε στον Ζλάταν, με το τέρμα αυτό να καθορίζει και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η Λιλ με κάποιες προσπάθειες, χωρίς αποτέλεσμα, του Καλού προσπάθησε ν΄ απειλήσει, ενώ και ο Ντε Μέλο από το 65΄ που μπήκε αλλαγή ήταν απειλητικός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιλ: Λαντρό, Μπάσα, Μπεριά, Σεντζού, Ντινιέ, Μαβουμπά, Πεντρετί (46΄ Καλού), Μάρτιν, Γκέιγ, Παγιέ (75΄ Μέντες), Ρου (65΄ Ντε Μέλο).

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Ζαγιέ, Άλεξ, Μάξουελ, Σακχό, Ματουιντί, Μενές (81΄ Γκαμεϊρό), Μότα, Παστόρε (66΄ Νενέ), Βεράτι (71΄ Ραμπιό), Ιμπραχίμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.