Αυτή την πρόταση απέρριψε η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε την πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έμεινε ικανοποιημένη με αυτά που πρόσφεραν οι Καταλανοί.
Δημοσίευση: 17/07/2019 - 06:47
Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε την πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έμεινε ικανοποιημένη με αυτά που πρόσφεραν οι Καταλανοί. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι “μπλαουγκράνα” πρόσφεραν στους Παριζιάνους 40 εκατομμύρια ευρώ και τους Φελίπε Κουτίνιο και Ιβάν Ράκιτιτς ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας απέρριψαν τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν για να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και να κάνουν απόσβεση των 222 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν καταβάλει για την απόκτηση του παίκτη από την Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση των Καταλανών αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση, στην οποία αναμένεται να συμπεριλαμβάνονται ανταλλάγματα. Στη σχετική λίστα βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Ουμτιτί και Ντεμπελέ. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται ανυπόμονος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.