Μεταξύ Βενγκέρ και Μπλαν η Λιόν

Μετά το «διαζύγιο» με τον Σιλβίνιο, ο προέδρος των Λιονέ, Ζαν Μισέλ Ολάς θέλει να συνεργαστεί με έναν προπονητή που έχει παραστάσεις κι οι δύο Γάλλοι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Η βραχύβια παρουσία του Σιλβίνιο στον πάγκο της Λιόν, η οποία ολοκληρώθηκε με την ήττα στο ντέρμπι απέναντι στη Σεντ Ετιέν, αφήνει τους «Λιονέ» στη 14η θέση της Ligue 1 με μόλις 9 βαθμούς, αλλά με θετική συγκομιδή 4 βαθμών στον 7ο όμιλο του Champions League ύστερα από δύο αγωνιστικές. 

Το κενό που δημιουργείται αναζητεί…κάτοχο κι ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν Μισέλ Ολάς, έχει ήδη στραφεί σε δύο περιπτώσεις Γάλλων προπονητών με παραστάσεις: Αρσέν Βενγκέρ και Λοράν Μπλαν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πολύπειρου Γάλλου παράγοντα. 

Ο 53χρονος φέρεται να είναι πιο κοντά, αφού σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος δεν έχει εργαστεί σε άλλη ομάδα μετά την απόλυσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, τον Ιούνιο του 2016.

Σε ότι αφορά στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έχει αποχωριστεί τους πάγκους μετά τη 22ετή παρουσία του στην Άρσεναλ, δεν έχει δουλέψει από το καλοκαίρι του 2018, προαλείφεται για τη θέση τεχνικού διευθυντή στη FIFA, ωστόσο ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε πως δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί το επάγγελμα του προπονητή. Στις 22 Οκτωβρίου θα γιορτάσει τα 70α γενέθλιά του. 

Στο κάδρο τοποθετούνται από το γαλλικό Τύπο οι Ρεμί Γκαρντ και Τιάγκο Μότα, δίχως πάντως προς το παρόν να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.