Ακόμη μπαίνουν γκολ στο Πριγκιπάτο, νίκη 4-3 για την Μαρσέιγ (video)

Ανατροπές και πολλά γκολ επιφύλαξε το ντέρμπι που έκλεισε την 5η αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ανατροπές και πολλά γκολ επιφύλαξε το ντέρμπι που έκλεισε την 5η αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ δείχνει ότι είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει την φετινή περίοδο, καθώς πέτυχε την 3η σερί νίκη της και απέχει πλέον 2 βαθμούς από την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ 3-4
Προβληματικές και οι δύο άμυνες, τουλάχιστον πρόσφεραν θέαμα στο «Λουί Ντε», στο ντέρμπι που έκλεισε την 5η αγωνιστική. Η Μαρσέιγ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, με ταγκολ του Μπεν Γεντέρ ( 17΄με πέναλτι, 26΄), αλλά από εκείνο το σημείο άρχισε η αντεπίθεση της ομάδας του Αντρέ Βίλας Μπόας, μείωσε στο 38΄με τον Αργεντινό Μπενεντέτο και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ζερμάν. Στο 61΄ (Παγέτ) και στο 66΄ (Μπενεντέτοι) η Μαρσέιγ έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κειτά Μπαλντέ στο 75΄. Παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Μονακό, αναρριχήθηκε στη 2η θέση η Μαρσέιγ.

ΝΑΝΤ – ΡΕΜΣ 1-0
Στο «Σταντ Ντε Λα Μποζουάρ», η Ναντ στηρίχτηκε για άλλη μία φορά στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία ( έχει δεχτεί 1 γκολ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές) και επικράτησε 1-0 της Ρεμς, με το γκολ του Καλιφά Κουλιμπαλί στο 69ο λεπτό.  Αυτή η΄ταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα του Γκουρκίφ, ενώ για την Ρεμς ήταν εκτός αποστολής ο Δώνης.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2-2
Ματς με έντονες συγκινήσεις στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Χωρίς τον Κουλούρη στο βασικό της σχήμα (πέρασε ως αλλαγή στο 68′ και λίγο αργότερα του ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ) Η Μονπελιέ βρέθηκε κοντά στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη, προηγήθηκε με σκορ 2-0, με τα γκολ των Μαξ-Αλέν Γκραντέλ στο 15΄και του Λεγιά στο 24΄, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με πρωταγωνιστή τον Ρομέν Αμουμά που πέτυχε και τα δύο γκολ (45΄, 56΄).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.