Aνυπομονεί για τον Μουρίνιο ο Λάμπαρντ

Ζοσέ Μουρίνιο και Φρανκ Λάμπαρντ κέρδισαν μαζί τίτλους στην Τσέλσι, όμως την Τρίτη θα είναι αντίπαλοι στους πάγκους των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντέρμπι.

Ζοσέ Μουρίνιο και Φρανκ Λάμπαρντ κέρδισαν μαζί τίτλους στην Τσέλσι, όμως την Τρίτη θα είναι αντίπαλοι στους πάγκους των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες μονομαχούν στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ στο «Ολντ Τράφορντ», με τον παλαίμαχο Άγγλο μέσο να αντιμετωπίζει τον παλιό προπονητή του, ένα μήνα μετά το ξεκίνημα της καριέρας του ως τεχνικός.

«Είχα καλό ρεκόρ στο ”Ολντ Τράφορντ” ως παίκτης, αλλά τότε ήμουν τυχερός να παίζω σε μία ομάδα με παίκτες όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, που βοηθούν να κερδίσεις σε τέτοια γήπεδα. Νιώθεις τη μαγεία της ιστορίας όταν πηγαίνεις εκεί και θα είναι μία ευκαιρία για μας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες», είπε ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος μέσος, ενώ για την επικοινωνία που είχε με τον Μουρίνιο πρόσθεσε:

«Είχα ένα τηλεφώνημα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ζοσέ, αλλά αποκλειστικά για τα οικογενειακά. Εκτιμώ την κλήση, αλλά δεν μιλήσαμε για το ματς, μάλλον κρατάμε κλειστά τα χαρτιά μας! Θα είναι ωραία να τον δω και να μιλήσουμε, ξέρω ότι υποστηρίζει την καριέρα μου, όχι όμως το βράδυ της Τρίτης».

Ο Λάμπαρντ πιστεύει ότι η θητεία υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο θα ωφελήσει πολλούς πρώην παίκτες του στην προπονητική τους καριέρα:

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ”γεννήσει” πολλούς προπονητές. Αν αυτό τον κάνει να φαίνεται ηλικιωμένος, με κάνει κι εμένα να φαίνομαι ηλικιωμένος. Ό, τι έχει καταφέρει ως προπονητής δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Είναι στα βιβλία της ιστορίας. Προπονητικά είμαι ”μωρό”. Θα είναι ωραία να τον αντιμετωπίσω και εμείς σαν ομάδα θα παίξουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα είναι μία καλή πρόκληση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.