Γλίτωσε το… κάζο η Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Ρότσντεϊλ, ομάδας της League 1. 17 και 16 ετών οι σκόρερ του 1-1 στην κανονική διάρκεια.

Η Γιουνάιτεντ παρουσίασε μετριότατο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχε καλό ρυθμό και απέτυχε να δημιουργήσει μεγάλη πίεση απέναντι σε μια ομάδα σαφώς υποδεέστερη από αυτή.

Οι τρεις καλές στιγμές των παικτών του Σόλσκιερ σε αυτό το διάστημα ήταν μετά το ημίωρο. Στο 34′ με άστοχη κεφαλιά του Πογκμπά από το ύψος της μικρής περιοχής, πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Γκρίνγουντ έξω από την περιοχή που εξουδετέρωσε ο Σάντσες. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με την κεφαλιά του Λίνγκαρντ μετά τη σέντρα του Μπισάκα και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Ρότσντεϊλ δεν είχε τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο όμως έχασε κλασσική ευκαιρία να προηγηθεί στο 52’ με το πλασέ του Καμπς, εξουδετερωμένο τον Ρομέρο και τον Μπισάκα να διώχνει πάνω στη γραμμή. Η Γιουνάιτεντ φάνηκε να αφυπνίζεται και είχε τρεις καλές στιγμές με τον Γκρίνγουντ με την τρίτη από αυτές στο 68’ να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Σόλσκιερ με ωραίο πλασέ με το αριστερό πόδι μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

 Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον 16χρονο Μάθισον να γίνεται ο 2ος νεότερος σκόρερ (μετά τον Τσάμπερλεϊν) στην ιστορία του θεσμού ισοφαρίζοντας σε 1-1. Γκρίνγουντ, Μπισάκα και Φρεντ έχασαν ευκαιρίες και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου μοιραίος ήταν ο Κίοχεϊν με τον Ρομέρο να πιάνει το πέναλτι του στόπερ της Κόλτσεστερ. Για τη Γιουνάιτεντ ευστόχησαν και οι πέντε που εκτέλεσαν (Μάτα, Περέιρα, Φρεντ, Γκρίνγουντ και Τζέιμς), ενώ για τους φιλοξενούμενους ευστόχησαν στα πέναλτι οι Άντριου, Μόρλεϊ και Γουίλμπραχαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.