Πρώτη νίκη για την Ομόνοια

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια (1-0) στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ...

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια (1-0) στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που οι “πράσινοι” πανηγυρίζουν κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε τρεις ήττες. Μάλιστα το τέρμα του Μπρούνο Αγκουιάρ (24′) ήταν και το πρώτο της Ομόνοιας απέναντι στο ΑΠΟΕΛ τη φετινή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ίσως να είχαν ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με νίκη, αν ο Μαντούκα στο ένατο λεπτό ευστοχούσε στην εσχάτη των ποινών που κέρδισε ο Αϊλτον από τον Γέβριτς. Ο τελευταίος εξιλεώθηκε αποκρούοντας την μπάλα στο πέναλτι του πρώην άσου της ΑΕΚ, ο οποίος δύο φορές δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου που αντικατέστησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας δεν γνώρισε την ήττα όσο κάθισε στον πάγκο των “πρασίνων” και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γέβριτς, Αβραάμ, Σπούγκιν, Καρυπίδης, Χαραλάμπους, Λεάντρο, Μακρίδης, Αγκουιάρ (51′ Ρουέδα), Εφραίμ (73′ Παναγή), Αλωνεύτης (60′ Βέντζελ), Κωνσταντίνου.
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Μποαβέντουρα, Πουρσαιτίδης, Πάολο Ζόρζε, Κόντης, Μοραίς, Πίντο, Χαραλάμπίδης, Μαντούκα (46′ Μαρσίνιο), Τρισκόφκι (67′ Τρισκόφσκι), Αίλτον (84′ Αλεξάνδρου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.