Κόντε: «Να βελτιωθεί ο Μπαλοτέλι»

Ο Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, αν θέλει να επιστρέψει στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας.

Ο Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, αν θέλει να επιστρέψει στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας απάντησε στις ερωτήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων, σχετικά με τη μη κλήση του 26χρονου επιθετικού της Μίλαν για τις αναμετρήσεις με Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.  Ο Κόντε ξεκαθάρισε πως περιμένει από τον νεαρό επιθετικό καλύτερες εμφανίσεις και καλύτερη συμπεριφορά, αν θέλει να επανέλθει στη «σκουάτρα ατσούρα».

Χαρακτηριστικά, ο Κόντε τόνισε: «Ακόμα και μην ήταν τραυματίας ο Μπαλοτέλι δεν θα τον συμπεριελάμβανα στην αποστολή. Δεν αρκούν δύο παιχνίδια και ένα γκολ με φάουλ για να επιστρέψει κάποιος στην εθνική. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδρομή εμφανίσεων σε συνεχόμενους αγώνες, καθώς και συμπεριφοράς. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω στον Μάριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.