Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την εμφάνιση

Ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ με την εμφάνιση της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ.
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 08:44

Ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ με την εμφάνιση της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και ικανοποιώντας με την εμφάνισή τους.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό εκτός έδρας. Ο Δέλλας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Νάξου θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους Κρητικούς την Κυριακή.

Στο γηπεδικό, οι ιθύνοντες της Ένωσης είχαν νέα συνάντηση με τη διοίκηση της Άουγκσμπουργκ. Οι δυο ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας, η οποία θα περιλαμβάνει τις ακαδημίες και την τεχνογνωσία. Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ υποστηρίζει πως τα έργα για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς» θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.