Βγάζει τα συμπεράσματά του ο Δέλλας

Μέχρι το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος θα έχει αποφασίσει ο Τραϊανός Δέλλας, ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.
Δημοσίευση: 25/02/2014 - 08:20

Μέχρι το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος θα έχει αποφασίσει ο Τραϊανός Δέλλας, ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός θα κληθεί στις δέκα αγωνιστικές, που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες του υπολογίζονται και για τη νέα σεζόν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, περίπου 15 παίκτες από το τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ, θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας θα συνεχίσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, ενώ ανάλογα με τις αποφάσεις του Δέλλα, θα γίνουν και νέες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Στόχος της διοίκησης είναι τη νέα σεζόν, να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην προσπάθεια επιστροφής στη Super League.

Ο Έλληνας προπονητής είναι ενοχλημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας και προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άγιο Νικόλαο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στην αποστολή της Ένωσης, καθώς ο Δέλλας φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού παικτών, που δεν τον άφησαν ικανοποιημένο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του.