Αποχαιρέτησε τα Χανιά ο Παπαδόπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανίων και ευχήθηκε στην κρητική ομάδα να καταφέρει να πάει στον τελικό του κυπέλλου.
Δημοσίευση: 25/02/2015 - 12:17

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανίων και ευχήθηκε στην κρητική ομάδα να καταφέρει να πάει στον τελικό του κυπέλλου. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά, η σχετική δήλωση του Έλληνα προπονητή: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι, είναι τιμή μου που δούλεψα για δεύτερη φορά στα Χανιά αλλά νομίζω ότι ήταν και για τα Χανιά τιμή, που είχαν τον Σούλη τον Παπαδόπουλο προπονητή. Θεωρώ πως στο πέρασμα μου την δεύτερη φορά για 25 ημέρες, πολύ μικρό χρονικό διάστημα, βρήκα την ομάδα στην 5η θέση (δηλαδή στα πλέι -άουτ) και αυτή την στιγμή την αφήνω στην 4η θέση σε απόσταση 3 βαθμών από τους διώκτες της έχοντας βγάλει τρομερά δύσκολο πρόγραμμα και χωρίς να έχω παίξει κανένα παιχνίδι στην έδρα μας.

Θέλω να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές και στην διοίκηση, καλή επιτυχία και στο κύπελλο Ελλάδος, που νομίζω ότι κανένας δεν περίμενε όταν ήρθα ότι θα πάρουμε την πρόκριση μέσα στα Γιάννινα, αυτή την πρόκριση την αφιερώνω στον κόσμο των Χανίων και πιστεύω πως αν η ομάδα, αποφύγει στην κλήρωση τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Ολυμπιακός, διότι θεωρώ δεδομένη την πρόκριση στους 4, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, η ομάδα να πάει στον τελικό που θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».