“Τρένο” η Γερμανία

Τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς για τα προκριματικά του Euro 2012 έφτασε η Γερμανία, που συνέτριψε με 4-0 το Καζακστάν.

Τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Euro 2012 έφτασε η Γερμανία, που συνέτριψε με 4-0 το Καζακστάν. Τα “πάντσερ” έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών στο “Φριτς Βάλτερ” του Καϊζερσλάουτερν, με τους Μίροσλαβ Κλόζε και Τόμας Μίλερ να πετυχαίνουν από δύο γκολ.

Ο Κλόζε άνοιξε το σκορ στο 4′ και το… έκλεισε στο 88′, ενώ ο Μίλερ βρήκε δίχτυα στο 25′ και το 44′ από ασίστ του Μεσούτ Οζίλ. Η Γερμανία, που μετράει μόνο νίκες στο γκρουπ, έφτασε τους 15 βαθμούς και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση, με την Αυστρία και το Βέλγιο να ακολουθούν με 7 βαθμούς (οι Αυστριακοί έχουν ένα ματς λιγότερο). Το Καζακστάν αντίθετα, δεν έχει καταφέρει ως τώρα να πάρει πόντο, αλλά ούτε και να σκοράρει.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Αόγκο, Μπάντστουμπερ, Σβαϊνστάιγκερ (77′ Κρόος), Οζίλ, Κεντίρα, Κλόζε, Ποντόλσκι (65′ Γκόμεζ), Μίλερ (78′ Γκέτσε)
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Στορκ): Λορία, Ιρισμέτοφ, Νουρνταουλέτοφ, Τσιτσούλιν, Αμπντούλιν, Τσερνίσοφ, Γκετέριεφ (81′ Οσταπένκο), Νουργκάλιεφ (60′ Κουκέγιεφ), Ζουμασκάλιεφ (46′ Μπαϊζάνοφ), Κονισμπάεφ, Κιζνιτσένκο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.