Σάντος σε Σιόβα: “Σε περιμένω”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φερνάντο Σάντος επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιόβα και του είπε ότι θα τον περιμένει μέχρι να αποφασίσει οριστικά για τις κλήσεις ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φερνάντο Σάντος επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιόβα και του είπε ότι θα τον περιμένει μέχρι να αποφασίσει οριστικά για τις κλήσεις ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεγάλος άτυχος του 2014 ο Δημήτρης Σιόβας που έπαθε κάταγμα έξω σφυρού και θα μείνει εκτός δράσης το λιγότερο για δύο μήνες. Γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς ο Σάντος χρειάζεται το 100% όλων των υγειών ποδοσφαιριστών που θα πάρει στην αποστολή.

Μένουν κάτι λιγότερο από 100 μέρες για τις κλήσεις του Πορτογάλου τεχνικού και τώρα όλοι οι υποψήφιοι φορτσάρουν. Ο Φερνάντο Σάντος έχει ουκ ολίγα προβλήματα στη θέση των στόπερ, καθώς είδε τους προηγούμενους μήνες τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μην μπορούν να βοηθήσουν εξαιτίας τραυματισμών.

Γνωρίζοντας την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό, κι έχοντας πολύ ψηλά την έννοια της ομάδας σαν οικογένεια, ο Σάντος επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιόβα και, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των καναλιών novasports στα θέματα του Ολυμπιακού, του ξεκαθάρισε πως αν είναι υγιής, τότε θα τον έχει στις κλήσεις του για το Μουντιάλ.

Αυτό ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση για τον διεθνή στόπερ που βρίσκεται στην δυσκολότερη φάση της καριέρας του λίγους μήνες πριν την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.