Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Ποιοί ξεχώρισαν στη θρυλική βραδιά απέναντι στην Κράσνονταρ; Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού πολλοί!

Βραδιά… πρόκρισης η χθεσινή για τον Ολυμπιακό με το 4-0 απέναντι στην Κράσνονταρ! Πάμε να δούμε με ποιο τρόπο ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς!

Ζοσέ Σα 

Όσο κι αν είναι παράξενο, ο Ζοσέ Σα δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, ούτε να πραγματοποιήσει κάποια σημαντική απόκρουση. Οι παίκτες της Κράσνονταρ τα έβρισκαν σκούρα πριν φτάσουν στον Πορτογάλο πορτιέρε. 

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Ο Νορβηγός ήταν ιδιαίτερα πιστός στο αμυντικό πλάνο και βοήθησε επιθετικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Γλίτωσε αρκετούς μπελάδες με τον τραυματισμό του Ρεμί Καμπελά.

Ρούμπεν Σεμέδο

Ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο στόπερ που έψαξε και το γκολ από στατικές φάσεις. Είχε ένα σημαντικό λάθος με παράλληλο γύρισμα που λίγο έλειψε να γίνει… ασίστ προς τον νεοεισελθόντα Σουλεϊμάνοφ. 

Γιασίν Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν πιέζεται, όντας δεξιοπόδαρος που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο του κέντρου της άμυνας και είχε κάποια λάθη. Σε γενικές γραμμές βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. 

Κώστας Τσιμίκας

Ακόμα ένα εξαιρετικό ματς από τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος πήρε πολλές βοήθειες και από τον Γιώργο Μασούρα. Ο Τσιμίκας είχε να αντιμετωπίσει τον Βάντερσον και τα πήγε εξαιρετικά, μην μπορώντας φυσικά να εμφανιστεί ιδιαίτερα στο επιθετικό προσκήνιο. 

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης γέμισε τη μεσαία γραμμή δίπλα στον Γκιλιέρμε και έδωσε αρκετή ενέργεια, ενώ είχε στιγμές και στην περιοχή των Ρώσων. Δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο δεν στοίχισαν στον Ολυμπιακό.

Γκιλιέρμε

Πάσαρε με ευστοχία 92% ο Γκλιέρμε και ήταν κομβικός για την επιτυχία του Ολυμπιακού. Με την καλή του τεχνική, έδωσε ηρεμία στους “ερυθρόλευκους”, ενώ συμμετείχε και πάλι έντονα στο επιθετικό παιχνίδι. 

Ματιέ Βαλμπουενά

Τα έδωσε όλα ο Γάλλος και αποθεώθηκε τη στιγμή της αντικατάστασης του από τον Μαντί Καμαρά. Δεν ήταν μόνο οι στιγμές έμπνευσης, ήταν οι μονομαχίες, ήταν το πάθος που έβγαλε ο αειθαλής μέσος! 

Γιώργος Μασούρας

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για τον Γιώργο Μασούρα που βοήθησε πολύ τον Τσιμίκα αμυντικά, αλλά φρόντισε παράλληλα να τον ακούσει η άμυνα της Κράσνονταρ και ο Πετρόφ. 

Ντανιέλ Ποντένσε

Ο Ποντένσε που πραγματικά χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ένας απρόβλεπτος δαίμονας που θα τον βλέπουν στον ύπνο τους οι παίκτες της ρωσικής ομάδας. Η επιβράβευση για την πολύ καλή εμφάνιση ήρθε με το γκολ στο φινάλε, που βέβαια θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα για τον Πορτογάλο.

Άνχελ Γκερέρο

Δεν είναι ο κλασικός φορ, δε γεμίζει την περιοχή, έχει τοποθετήσεις περιφερειακού κλπ κλπ. Όμως ο Άνχελ Γκερέρο έχει την ουσία μέχρι στιγμής και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της αξίας του. 

75′ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

O Σέρβος τρέλανε κόσμο χθες στο Φάληρο με τα δύο γκολ που σχεδόν έστειλαν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κάθε ματς που μπαίνει ως αλλαγή ο νεραρός μέσος θα κάνει τη διαφορά, χωρίς να αφήσει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Το έκανε στο εκτός έδρας με τη Βικτόρια Πλζεν, το έκανε στο εντός με την Μπασάκ και τώρα στο Φάληρο με την Κράσνονταρ. Φλέβα χρυσού!

87′ Καμαρά, 92′ Τοροσίδης

Αγωνίστηκαν ελάχιστα και δεν είναι εφικτό να κριθούν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.