Μόε για τη ρεβάνς με Αρη: “Δεν σκεφτόμαστε το σκορ”

Ο προπονητής της Μόλντε, της αντιπάλου του Αρη είπε ότι δεν σκέφτεται το 3-0 του πρώτου αγώνα εν όψει του αγώνα (15/8, 21:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ερλινγκ Μόε, ο προπονητής της Μόλντε αναφέρθηκε στο παιχνίδι (15/8, 21:30) με τον Αρη στις δηλώσεις που έκανε, στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Ο Μόε στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Νομίζω όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς έχουμε μεν το σκορ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Το βλέπουμε το αυριανό ματς, εντελώς ξεχωριστά.Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας ματς”.

Για το 3-0 του πρώτου αγώνα, είπε: “Αν κοιτάξεις τις ευκαιρίες, νομίζω ήταν δίκαιο αποτέλεσμα”.

Για τις καιρικές συνθήκες αλλά και γενικότερα για το παιχνίδι είπε: “Είμαστε τυχεροί γιατί πριν τρεις εβδομάδες, στο Μόλντε, είχαμε την ίδια θερμοκρασία. Νομίζω ότι σίγουρα θα δούμε ένα ματς με τις δύο ομάδες επηρεασμένες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να κουράσουμε τον αντίπαλο ακόμα περισσότερο”.

Ρωτήθηκε για το ποσοστό πρόκρισης που δίνει σε κάθε ομάδα και είπε: “Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Σίγουρα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, από ένα 0-0. Εχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει μόνο να αμυνθούμε, αλλά και να βγούμε και μπροστά. Το πνεύμα και η σκέψη μας είναι να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρμόζει”.

Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα είπε: “Εχουμε μία καλή ομάδα. Εχουμε 20 παίκτες και θα δω αύριο ποιους θα διαλέξω. Θα επιλέξω τους καλύτερους”.

Για το αν όντως πιστεύει πως το 3-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα είπε: ” Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ όταν είδα ξανά το ματς, είδα ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βλέπω μόνο τα στατιστικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.