Φαινόμενα «μαύρης αγοράς» στη Ρουμανία

Η τεράστια ζήτηση που υπάρχει στη Ρουμανία για ένα εισιτήριο της ρεβάνς με την Ελλάδα, οδηγεί σε φαινόμενα «μαύρης αγοράς» στο Βουκουρέστι, όπως καταγγέλλουν οι φίλαθλοι.
Δημοσίευση: 29/10/2013 - 09:24

Η τεράστια ζήτηση που υπάρχει στη Ρουμανία για ένα εισιτήριο της ρεβάνς με την Ελλάδα, οδηγεί σε φαινόμενα «μαύρης αγοράς» στο Βουκουρέστι, όπως καταγγέλλουν οι φίλαθλοι της χώρας. Ήδη, έχουν πουληθεί 45 χιλιάδες εισιτήρια για τη ρεβάνς των δυο ομάδων στις 19 Νοεμβρίου. Οι ιθύνοντες της ρουμανικής ομοσπονδίας τονίζουν πως αναμένεται να γίνει sold out στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς απομένουν περίπου επτά χιλιάδες εισιτήρια αδιάθετα, τα οποία αναμένεται να πουληθούν τις προσεχείς ημέρες.

Όπως τονίζουν οι Ρουμάνοι φίλαθλοι ήδη υπάρχουν αρκετοί στο διαδίκτυο, οι οποίο πωλούν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, στη διπλάσια τιμή από αυτή που τα αγόρασαν. Συγκεκριμένα, εισιτήρια των 27 ευρώ πωλούνται 64 ευρώ, ενώ υπάρχει καταγγελία πως εισιτήριο των έντεκα ευρώ, τελικά πουλήθηκε 31 ευρώ.

Οι πωλήσεις αυτές γίνονται μέχρι στιγμής «εικονικά», καθώς όλοι θα έχουν στα χέρια τους τα εισιτήρια του αγώνα, μια εβδομάδα πριν τον αγώνα. Η ελληνική ομοσπονδία έχει παραλάβει 2.500 εισιτήρια για τη ρεβάνς των δυο ομάδων στο Βουκουρέστι.