Δεν προπονήθηκε ο Βλαχοδήμος, αλλαγές σκέφτεται ο Σχιπ (video)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα στον Άγιο Κοσμά εξαιτίας του προβλήματος στα πλευρά στο οποίο νωρίτερα είχε αναφερθεί στην συνέντευξη τύπου και ο Τζον Φαντ Σχιπ. Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Ολλανδός αλλά αναμένονται αλλαγές με Βοσνία.
Δημοσίευση: 14/10/2019 - 19:57
Videos που αξιζει να δείτε
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος δεν πήρε στο ματς με την Ιταλία φανέλα βασικού, στην προπόνηση της Δευτέρας δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος στα πλευρά. Πρόβλημα στο οποίο αναφέρθηκε και στην συνέντευξη τύπου ο Τζον Φαντ Σχιπ, ο οποίος στο προηγούμενο ματς επέλεξε να έχει στο αρχικό σχήμα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που αρχικά ήταν εκτός αποστολής.

Έτσι, ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα θεωρείται αμφίβολος για το ματς με τη Βοσνία και για τη θέση "ένα "υποψήφιος είναι και πάλι ο Πασχαλάκης, αν και δεν αποκλείεται ο Φαντ Σχιπ να επιλέξει να δοκιμάσει και τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος ήταν εξ αρχής στην αποστολή.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές κάνοντας ασκήσεις σε μικρούς χώρους. Σε ότι έχει να κάνει με τις άλλες θέσεις, φανέλα βασικού διεκδικούν οι Λαμπρόπουλος, Μάνταλος Μασούρας και Δώνης. Η διάταξη αναμένεται να είναι η ίδια, με την τακτική να διαφοροποιείται καθώς θα επιδιώξει η Εθνική να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια.