Μαντσίνι: “Γεμάτο το Ολίμπικο κόντρα στην Ελλάδα”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε τους Ιταλούς φιλάθλους να γεμίσουν το “Ολιμπικο” στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.
Δημοσίευση: 09/09/2019 - 10:27
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε τους Ιταλούς φιλάθλους να γεμίσουν το “Ολιμπικο” στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας του στα προκριματικά, μετά και τη νίκη 2-1 επί της Φινλανδίας.

Αρχικά, ο Μαντσίνι δήλωσε: “Υποφέραμε λίγο αλλά εμείς το δημιουργήσαμε αυτό. Κυριαρχούσαμε στον αγώνα και δώσαμε φθηνά τη μπάλα. Συνολικά, τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, αν και φοβηθήκαμε λίγο με το σκορ στο 101. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, αυτά τα παιχνίδια είναι σκληρά και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είναι πολύ θετικό όταν κυριαρχείς σε εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας κάνει πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ ταλέντο”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ελλάδα στις 12 Οκτωβρίου: “Ενδεχομένως να είναι το παιχνίδι που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά, έχουμε την ελπίδα πως θα είναι ένα Ολίμπικο γεμάτο από κόσμο όπως στο Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία, όταν ήμασταν νέοι”.