Σάντος: “Το πιο σημαντικό είναι η Πορτογαλία” (video)

Ο Φερνάντο Σάντος, λίγο μετά την ισοπαλία με την Ουκρανία, ξεκαθάρισε πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα και όχι ένας ποδοσφαιριστής, θέλοντας να διώξει την πίεση από τους ώμους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Πορτογαλία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ουκρανίας στο τελικό 0-0, κάτι που απογοήτευσε τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. 
Όπως ήταν αναμενόμενο τα φώτα έπεσαν στον σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο Σάντος, ξεκαθάρισε πως αυτό που προέχει είναι η ομάδα είτε παίζει είτε δεν παίζει ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. 

“Δεν λύνει κανένα πρόβλημα να σκεφτόμαστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με η χωρίς αυτόν, αυτό που έχει σημασία είναι η Πορτογαλία και η Πορτογαλία δεν κέρδισε σήμερα.  Οι παίκτες δεν είναι ικανοποιημένοι. Σαφώς και έχουν εμπειρία καθώς αγωνίζονται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι απόλυτα λογικό. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Κριστιάνο η χωρίς αυτόν. Πρέπει να σκεφτούμε την ομάδα αυτή τη στιγμή. Και να μην σκεφτόμαστε συνέχεια αν είναι έτοιμος ο Κριστιάνο ή όχι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.