Συμπαίκτης του Βίγια ο Νταφ

Τη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή της μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποίησε η Μέλμπουρν Σίτι, καθώς γνωστοποίησε ότι ενέταξε στο δυναμικό της και τον Ντάμιεν Νταφ

Τη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή της μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποίησε η Μέλμπουρν Σίτι. Ο σύλλογος από την Αυστραλία, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση -για τρεις μήνες- του πρώτου σκόρερ της εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Βίγια, γνωστοποίησε σήμερα ότι ενέταξε στο δυναμικό της και τον Ντάμιεν Νταφ. Ο έμπειρος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Μπλάκμπερν, Τσέλσι, Νιούκαστλ και Φούλαμ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από τη Μελβούρνη. Ο 35χρονος Νταφ, ο οποίος έχει 100 συμμετοχές στην εθνική Ιρλανδίας, είχε μείνει ελεύθερος από τους «κότατζερς».
Ο προπονητής της Μέλμπουρν Σίτι, Τζον Φαν’τ Σιπ, δήλωσε για την απόκτηση του Νταφ: «Είμαστε ενθουσισμένοι που θα έχουμε έναν παίκτη της ποιότητας και της εμπειρίας του Ντάμιεν γι’ αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει ποιότητα διεθνούς επιπέδου στον αγωνιστικό χώρο κι επίσης θα είναι σπουδαίο επαγγελματικό παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες μας. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και έχει υπάρξει σπουδαίος παίκτης και σε διεθνές επίπεδο (σ.σ. αποχώρησε από την εθνική Ιρλανδίας τον Αύγουστο του 2012). Έρχεται σε μας κατευθείαν από την Πρέμιερ Λιγκ και τη Φούλαμ, επομένως αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο απέναντι σε κορυφαίες ομάδες και κορυφαίους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.