Γκέλαρε στην πρεμιέρα της η Βραζιλία

Ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) αναδείχτηκε η Βραζιλία στον πρώτος της αγώνα στο εφετινό Copa America, κόντρα στο Εκουαδόρ.

Ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) αναδείχτηκε η Βραζιλία στον πρώτος της αγώνα στο εφετινό Copa America, κόντρα στο Εκουαδόρ. Η “σελεσάο” ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση, δημιουργώντας περισσότερες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, ενώ είχε και την κατοχή της μπάλας με 65%. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τη φάση του 67′, όταν ο Μπολάνος κατάφερε να στείλει τη μπάλα εντός της εστία των Βραζιλιάνων, όμως ο Χούλιο Μπασκούναν δεν μέτρησε το γκολ, έχοντας υποδείξει λίγο πριν άουτ. 

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Ντρέερ, με τις επεμβάσεις του, που έδωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο Εκουαδόρ, στην αναμέτρηση του “Rose Bowl Stadium”, της Πασαντίνα. Επόμενος αντίπαλος για τη Βραζιλία θα είναι η Αϊτί στις 9 Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα, το Εκουαδόρ θα αντιμετωπίσει το Περού, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου, με τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία: Αλίσον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φελίπε Λουίς, Κασεμίρο, Ελίας (Λούκας 76′), Ρενάτο Αουγκούστο, Γουίλαν (Λούκας Μόουρα 76′), Κουτίνιο, Ζόνας (Γκάμπριελ 62′)

Εκουαδόρ: Ντρέερ, Μίνα, Παρέδες, Αχιλιέρ, Γ. Αβοβί, Γκρουέζο, Νομπόα, Μοντόερο (Μαρτίνες 81′), Α. Βαλένσια, Μπολάνος (Γκαΐμπορ 90′), Ε. Βαλένσια (Τζ. Αυγοβί 81′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.