Στο τέλος κοφτερές οι «λεπίδες» (video)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 μέσα στην έδρα της Ρέντινγκ για την 21η Αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην επικίνδυνη ζώνη.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 μέσα στην έδρα της Ρέντινγκ για την 21η Αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι «ρόγιαλς», που παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Σκοτ Μάρσαλ μετά την απόλυση του Πολ Κλέμεντ μεσοβδόμαδα, είχαν την κυριαρχία στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι ειχαν την καλύτερη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα με τον Μακ Γκόλντρικ στο 14ο λεπτό, ενώ οι «λεπίδες» είχαν και δύο ακυρωθέντα γκολ από Ουάσινγκτον και ΜακΓκόλντρικ, που σκόραραν από θέση οφσάιντ.

Στο β’ όμως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε ολοκληρωτικά και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, πήρε τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 83′, ο αρχηγός Μπίλι Σαρπ που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ μετά από μπαλιά του Μπάσαμ από δεξιά, ενώ στο 86ο λεπτό, έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ, ο Σαμ Μπάλντοκ με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακά του πετυχαίνοντας αυτογκόλ, έχοντας μπει και αυτός ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και κάνοντας χαρούμενο τον αδελφό του Τζορτζ που αγωνιζόταν με τη Γιουνάιτεντ!

ΡΕΝΤΙΝΓΚ (Μάρσαλ, 4-4-2):
Γιάκολα – Γιάντομ, Μπλάκετ, Ιλόρι, Γκάντερ – Σιμς (64′ Μπάροου), Μπακούνα, Ρινομότα, ΜακΚλίρι (85′ Αλούκο) – ΜακΝάλτι (64′ Σ. Μπάλντοκ), Λόουντερ.
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. (Γουάιλντερ, 3-5-2): Χέντερσον – Μπάσαμ, Ίγκαν, Ο’ Κόνελ – Τ. Μπάλντοκ, Φλεκ, Νόργουντ, Λούντστραμ (46′ Ντάφι), Στίβενς – Ουάσινγκτον (60′ Σαρπ), ΜακΓκόλντρικ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.