Συννεφιασμένη Κυριακή και 1-1 η Νόριτς (video)

Η Νόριτς ''άφησε'' δύο ακόμα βαθμούς στο τελικό 1-1 με την Γουίγκαν στο DW όμως διατηρεί απόσταση ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από την Λιντς. Ο Τζέιμς με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ο Πούκι με το 27ο γκολ του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η Νόριτς ”άφησε” δύο ακόμα βαθμούς στο τελικό 1-1 με την Γουίγκαν στο DW όμως διατηρεί απόσταση ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από την Λιντς. Ο Τζέιμς με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ο Πούκι με το 27ο γκολ του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η Νόριτς όταν παίζει μακριά από το Κάροου Ρόουντ την Κυριακή, έχει μόλις μία νίκη σε 13 αγώνες!

Η Νόριτς έκανε μόλις μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με τον Πούκι στο 5ο λεπτό και η συνέχεια ανήκε στην Γουίγκαν που δημιούργησε φάσεις στην εστία του Κρουλ. Στο 44ο λεπτό ο Μόρσι κέρδισε πέναλτι από το χέρι του Γκόντφρεϊ, παράβαση που είδε μονάχα ο διαιτητής Λίνινγκτον και ο Τζέιμς έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάνιελ Φάρκε έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές και είδε αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Πούκι να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Μετά το 1-1 η Νόριτς ανέβασε κι’ αλλο την απόδοσή της χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τον Πούκι χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

Τελευταία ήττα της Νόριτς, 13/2 εκτός έδρας με την Πρέστον (3-1). Αήττητη στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Δεύτερη σερί ισοπαλία μετα το 2-2 κόντρα στη Ρέντινγκ μεσοβδόμαδα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, η Νόριτς έχει 86 βαθμούς, η Λίντς 82 και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 79 στη μάχη που δίνουν για απ’ευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουίγκαν (42) ξέφυγε δύο βαθμούς από την Ρόδεραμ(40) στην μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.