Mε τον …μπαμπά Σωκράτη στη Βρέμη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τίθεται κανονικά στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του Βέρντερ Βρέμης, μερικά 24ωρα μετά τη γέννηση της κόρης του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τίθεται κανονικά στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του Βέρντερ Βρέμης, μερικά 24ωρα μετά τη γέννηση της κόρης του.

Η σύντροφος του διεθνούς Έλληνα αμυντικού Ξανθή, έφερε την Τετάρτη στη ζωή την κόρη του ζευγαριού, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ θα πάρει το όνομα Χαρούλα.

Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, με τον Παπασταθόπουλο να εκφράζει τη χαρά του με δηλώσεις που δημοσίευσε η ιστοσελίδα της «Bild»: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, δεν μπορούμε να το περιγράψουμε. Είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο! Τώρα είμαι πλέον συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τη Βέρντερ».

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στα ΜΜΕ εν’ όψει του αγώνα με τους «πράσινους» αστειεύτηκε για τον «χαζομπαμπά» Παπασταθόπουλο και το παρατσούκλι του στη Γερμανία «Papa», προφανώς ανακουφισμένος που ο Έλληνας αμυντικός δεν θα χάσει κάποιο ματς λόγω της γέννησης της κόρης του.

«Υπάρχει πλέον μία νέα μικρή Ελληνίδα στο Ντόρτμουντ. Επιτέλους, ο ”Papa” είναι πλέον κανονικά μπαμπάς», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.