Ο Πέτσκο στην Κολωνία

Κάτοικος Κολωνίας θα είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Σλάβομιρ Πέσκο, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού μέσου από τη Λεχ Πόζναν.

Κάτοικος Κολωνίας θα είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Σλάβομιρ Πέσκο, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού μέσου από τη Λεχ Πόζναν. Το συμβόλαιο του 25χρονου άσου έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου, ωστόσο, βάσει της σχετικής συμφωνίας, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής του. Ο Πέσκο αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των «τράγων», οι οποίοι έχουν εντάξει ακόμη στο δυναμικό τους τον -μέχρι πρότινος- τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, Μίκαελ Ρένζινγκ, τον Κρίστιαν Άϊχνερ από τη Χοφενχάιμ, καθώς και τον Ιάπωνα Τομοάκι Μακίνο από τη Σανφρέτσε Χιροσίμα.
Οι Πέσκο, Ρένζινγκ και Άϊχνερ αναμένεται να ενταχθούν άμεσα στις προπονήσεις της Κολωνίας, η αποστολή της οποίας θα μεταβεί για μια εβδομάδα στην πόλη Μπελέκ της Τουρκίας, ενώ ο Μακίνο θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της νέας ομάδας του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα στο Κύπελλο Ασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.