Πανηγυρισμός του Τουράμ στην μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ (video)

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ πανηγύρισε γονατίζοντας για να τιμήσει τον αδικοχαμένο Τζορτζ Φλόιντ ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις στην Μινεάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Στο 41ο λεπτό του αγώνα της Γκλάντμπαχ με την Ουνιόν Βερολίνου σκόραρε. Αφού τον συνεχάρησαν οι συμπαίκτες του πήγε στην γωνία της μικρής περιοχής και γονάτισε. Πανηγυρισμός στην μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Φλόιντ ο οποίος δολοφονήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά την σύλληψή του. 

Ένας από τους αστυνομικούς είχε γονατίσει για εννέα λεπτά με το γόνατό του να βρίσκεται στον αυχένα του Φλόιντ ο οποίος έφυγς από την ζωή λόγω ασφυξίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη δεν έχουν σταματήσει οι αψιμαχίες στους δρόμους αρκετών πόλεων ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επανειλημμένα απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων. 

Σε δώδεκα πολιτείες έγιναν τουλάχιστον εκατό συλλήψεις τις τελευταίες ώρες. Πλέον οι συλληφθέντες στις διαδηλώσεις έχουν φτάσει τους 500 ενώ είναι 35 οι αστυνομικοί που έχουν τραυματιστεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.