Δε γυρίζει ο Μάτος

Στη Μποταφόγκο θέλει να παραμείνει ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος βάζει τέλος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Στη Μποταφόγκο θέλει να παραμείνει ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος βάζει τέλος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παραμονή του στην συγκεκριμένη ομάδα και συμπλήρωσε πως θα ήθελε να αγοραστούν τα δικαιώματά του από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε χαρακτηριστικά στον Τύπο της πατρίδας του: «Ο μάνατζέρ μου ήταν στην Ελλάδα κι ελπίζω να επιστρέψει με καλά νέα για μένα. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην Μποταφόγκο και να υπογράψω ένα μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο. Έχω παιδιά στο σχολείο και οι συνεχείς αλλαγές δεν κάνουν καλό. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού άλλαξε, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω όμως έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να δω αν με θέλουν πίσω».

Από την πλευρά του, ο Κάιο Ζούνιορ, τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας τόνισε: «Ο Μάτος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, μπορεί πάνω του να βασιστεί η Μποταφόγκο. Μίλησα με τη διοίκηση και μου είπαν πως έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να μείνει στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.