Φλικ: «Εύχομαι στην Μπάγερν τα καλύτερα, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα»

Χάνσι Φλικ και Μπάγερν Μονάχου θα πάψουν να συνεργάζονται στο τέλος της σεζόν. Από εκεί και έπειτα την τεχνική ηγεσία των «Βαυαρών» θα αναλάβει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Γερμανικό σύλλογο έως το 2026.

Ο Φλικ θέλησε να στείλει τον δικό του χαιρετισμό στην ομάδα και τους φιλάθλους της Μπάγερν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου:

«Τα τελευταία δύο χρόνια θα είναι αξέχαστα για εμένα. Μου άρεσαν πολύ τα συναισθήματα, οι νίκες, οι τίτλοι, αλλά και η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο. Ηταν απίστευτο. Η επιτυχία μπορεί να συμβεί μόνο δουλεύοντας μαζί», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

«Ένας προπονητής δεν είναι τίποτα χωρίς την ομάδα του και ήμουν αρκετά τυχερός που γνώρισα φανταστικούς παίκτες εδώ στο Μόναχο και ένα προσωπικό που έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Χέρμπερτ Χάινερ, καθώς και όλα τα στελέχη όπως ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο Ολιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να προπονήσω αυτήν την υπέροχη ομάδα. Υπάρχει μόνο μια αρνητική πτυχή, αφού δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες μαζί με τους φιλάθλους μας. Μας έλειψαν σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι στην Μπάγερν το καλύτερο, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα», πρόσθεσε ο 56χρονος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.